ETV saatejuht Marko Reikop töötas päeva Postimehes

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Rei­kop võttis ette järjekordse eksperimendi ning proovis Postimehe uudistetoimetuses kätt kirjutava ajakirjanikuna (pildil koos toimetuse juhi Heidit Kaio­ga).
Marko Rei­kop võttis ette järjekordse eksperimendi ning proovis Postimehe uudistetoimetuses kätt kirjutava ajakirjanikuna (pildil koos toimetuse juhi Heidit Kaio­ga). Foto: Peeter Langovits

ETV saate «Paar» üks juht Marko Rei­kop võttis eile ette järjekordse eksperimendi ning proovis Postimehe uudistetoimetuses kätt kirjutava ajakirjanikuna (pildil koos toimetuse juhi Heidit Kaio­ga).

Telenäole anti ülesandeks uurida Reformierakonna kõmulise noorpoliitiku Anna-Maria Galo­jani juhtumit, mis ei olnud kindlasti kerge ülesanne. Reikopil ei õnnestunud Galojaniga küll näost näkku kohtumist kokku leppida, kuid noorpoliitik reageeris «Paari» saatejuhi küsimustele SMSide teel.



Kuigi Reikop tunnistas, et tema igapäevatöö sarnaneb paberlehes töötava ajakirjaniku tööga, leidis ta, et proovitud amet on küllaltki stressirohke. «Päevas tuleb helistada sadadele inimestele, pidevalt tuleb oodata, ja kui ootamine lõpuks läbi saab, siis läheb kohe kiireks,» iseloomustas Reikop tööd ajalehes.



Igas «Paari» saates panevad Anu Välba ja Reikop end kordamööda proovile mõnes neile tundmatus ametis. Varem on nad katsetanud näiteks hauakaevaja, pudelikorjaja, kerjaja, Hesburgeri töötaja ja ämmaemanda ametit.



Saade «Paar» on ETV eetris neljapäeviti kell 20.05. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles