/nginx/o/2011/09/26/766724t1h1d29.jpg)
Kui Euroopas tehakse populaarset tervisejooki smuutit marjadest ja puuviljadest, siis Lõuna-Ameerikas Peruus kasutatakse smuuti tegemiseks konni.
Kui Euroopas tehakse populaarset tervisejooki smuutit marjadest ja puuviljadest, siis Lõuna-Ameerikas Peruus kasutatakse smuuti tegemiseks konni.
Peruu pealinnas Limas asuv baar on pakkunud konnasmuutit juba 15 aastat, kirjutab msnbc.com.
Segu valmib nii nagu marjade ja puuviljadega smuuti. Segistisse pannakse terve konn ning lisatakse 20 muud ainet, kaasa arvatud mett, aaloetükke ja macat, mis on kohalik taim, millele omistatakse mitmeid raviomadusi.
Baari omaniku Carmen Gonzalezi sõnul parandab Titicaca järve konnadest valmistatud jook tervist.
Ka aitavat see eriline jook seksuaalprobleemide, astma, bronhiidi ja uimasuse korral.