Eesti trash-metalbändiga liitus Indiast pärit doktor

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tankist
Tankist Foto: Promofoto

Eestis otsekohese thrash metaliga nime tegev Tankist värbas oma ridadesse India mehe PhD Ashutosh Simha. «Meil oli vaja uut kitarristi ning Ashu on loogiline valik – Tankisti muusika on pillil päris keeruline, iga mats ära ei mängiks,» ei lase bändi juhtfiguur ning asutajaliige Kevin Marks (20) rahulolu varjata.

Enda sõnul Indiast just parema metal-skene otsinguil Eestisse kolinud 29-aastane Ashutosh töötab TTÜ-s teadlasena ning omab doktorikraadi kontrollteooria alal. «Võtsin ülikoolitöökoha vastu siinse raskemuusika pärast. Käisin Tallinnas Howls of Winter festivalil ning nägin seal, et olen tulnud õigesse kohta,» tunnistab mees.

Eelmisel aastal astus bändi ka uus trummar Simo Atso (17) ning aasta algul vahetus ansambli bassist, kelleks on nüüd Viljandi Kultuuriakadeemias helindust õppiv Margus Traumann (23). 

«See koosseisuvahetus lihtsalt juhtus. Eelmised liikmed alustasid oma teistlaadi projekte ning tuult neile tiibadesse. Uut Tankisti aga ühendab kirg just ausa thrash metali vastu ning seda on tunda meie uues hingamises. Varem ongi meil olnud nii, et kas olid väga motiveeritud mitte nii head mängijad või olid tipptasemel pillimehed, kes polnud sellest konkreetsest žanrist innustatud. Nüüdses koosseisus on mõlemad head omadused igas liikmes,» ütleb sõna sekka bändi tegemisi algusest peale kõrvalt jälginud mänedžer ja kunstnik Fengarm.

Suve jooksul teeb Tankist kõvasti proovi, et raputada maha kaitseväeteenistusega tekkinud rooste ning valmistuda uue koosseisuga sügisesteks debüütalbumi «Unhuman» plaadiesitlusteks. 

Tankist
Tankist Foto: Promofoto

Tankist on:

Kevin Marks – kitarr, vokaal

Ashutosh Simha – kitarr, taustavokaal

Margus Traumann – basskitarr, taustavokaal

Simo Atso – trummid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles