Usin armastaja sattus kallima ülisuure ihuliikme tõttu haiglasse: see rebestas mu hingamisteed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fredy Alanis @ELECTRIC_PAPI
Fredy Alanis @ELECTRIC_PAPI Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Armastus teeb haiget! Vähemalt nii juhtus kõrvuni armunud Fredy Alanis'iga. Oraalseksi ajal liiale läinud hullamine viis mehe haiglaravile, vahendab The Sun.

Fredy postitas Twitterisse pildi, mille allkirjas meenutas korda, kus hiigelsuure peenisega partnerile rõõmu pakkumine ta kiirabisse viis. «Alguses ei olnud see sugugi valus, tundsin vaid veidi kipitust rinnus,» kirjeldas ta, et sündmus polnud kuidagi vägivaldne ega dramaatiline. Järgmisel hommikul ärgates oli valu oluliselt tugevam: «Olin kägaras ja nutsin,» sõnas Fredy.

Tol hetkel kodus olnud Fredy ema toimetas poja haiglasse. Piinlikkustundest ema ees ei rääkinud noormees arstidele kohe täit tõde, alles hiljem, kui ema oli kuuldeulatusest väljunud, julges ta tunnistada vigastuse tegelikku tagamaad. 

Arstid leidsid, et rebenenud oligi noormehe hingamistee. Tegemist oli trahheaoroonilise vigastusega, mis tähendab, et vigastada on saanud hinge- ja kopsutorud. Fredy sõnul ütlesid arstid, et selliselt tekkinud vigastus on äärmiselt haruldane, suisa üks miljonist! 

Juhtunust pole Fredy sugugi traumeeritud ja meenutab naljatledes haruldast juhtumit. «Vabandage halva nalja eest, aga mäletate seda aega, kui ma imesin Hulki-suurust peenist ja lõpetasin pärast EMOs. LMFAO, ära kunagi unusta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles