Jäneda nõid aitab leida kadunud asju ja inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ille Lepasepp
Ille Lepasepp Foto: Tiina Kõrtsini/SLÕhtuleht/Scanpix

Tänases TV3 saates «Eesti nõiad» tutvustati Jäneda nõida ja selgeltnägijat Ille Lepaseppa, kes ennustab aastaks 2013 suurt looduskatastroofi.

Viimast suurt tormi ja Pärnu üleujutust teadis ta ette kümme aastat. Jäneda nõid oskab veel leida kadunud asju, näeb eelmisi elusid, aitab rasestuda ning võtab ära tööstressi.

Mitte aga kõik ei saa tema juurde minna. «Mul on selline kaitsering ümber,» seletab naine. See ei lase valede kavatsustega inimestel ligi tulla.

Ille teadis juba plikapõlvest saadik, et nähtava maailma kõrval eksisteerib ka nähtamatu maailm. Alguses ta ei tahtnud rääkida, sest nägi kolm päeva enne vennapoja surma seda sündmust ette ning hakkas kohutavalt kartma, et see tema süü oli.

Kui Eestis hakkasid koos käima sensitiivid, siis ei saanud naine vastu panna. Noorem õde ärgitas sellisele kokkutulekule minekut ning Ille küll alul kartis sinna minekut aga lõpuks sai uudishimu võitu ja nii ta läks ikkagi.

Seal nägi ta neljandat dimensiooni ehk sai kinnitust, et eksisteerib ka nähtamatu maailm ja et ta ei ole mentaalselt haige.

Sest ajast peale hakkas Ille oma kuuendat meelt ehk selgelttajumist arendama. Ta hakkas proovima käte abil tervendamist, alguses enda peal ja siis juba tuttavatega.

Jäneda nõid seletab, et ta oskab energiat ringi kantida ja leiab üles õiged kohad, kus miskit viga on. Kui vaja, suudab ravida kõiki valusid.

Ille on suutnud ära hoida nii mõnegi ohtliku olukorra aga ulmeliseks ta siiski ei muutu. Ta on veendunud, et inimesed toovad endale ise häda kaela.

Naine on pidanud kadunud inimeste ja asjade otsimisega tegelema rohkem kui ta selleks valmis on olnud.

«Teinekord ei lase teatud jõud kuigi kaugele minna. Maailmal on teatud energeetilised jõud, mis ei lase sensitiivil edasi tungida,» seletab nõid, et ka temale on teatud asjad kättesaamatud. Ille räägib, et ka keelud on peal: «Sa saad ainult siis sellega toimetada, kui sa oled valmis.»

«Mul on olnud huvi elu seaduspärasuste vastu,» seletab ta. Veel lisab, et selleks, et inimesi haiguste juures aidata, peavad meditsiinilised asjad (füsioloogia ja anatoomia) selged olema.

Ille kirjutas umbes üheksa aastat ka horoskoope. Ta sai päikesemärkidest teada horoskoobi põhiolemuse ning oma perest võttis erinevate inimeste prototüübid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles