Traagiline! Indias jäi 2-kuune laps kiirabiautosse lõksu ja suri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne. Kiirabiauto Pakistanis.
Pilt on illustratiivne. Kiirabiauto Pakistanis. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Indias leidis aset traagiline vahejuhtum, kui ihuüksinda kiirabiautos olnud 2-kuune beebi suri, sest autouksed kiilusid kinni ning talle ei pääsetud ligi, vahendab Mirror.

Väike poiss oli vähemalt kaks tundi kiirabiautos luku taga, samal ajal, kui tema vanemad üritasid autole ligi pääseda.

Perekond oli reisinud Delhist Raipuri, sest arstide sõnul vajas poiss südameoperatsiooni. Kui nad jõudsid linna raudteejaama, tellis lapse ise Ambika Kumar tasuta kiirabiteenuse, mida toetab valitsus.

Ent õudusunenägu algas, kui nad jõudsid haiglani. Kohapeal selgus, et kiirabiauto uksed on kinni kiilunud. Nad püüdsid tunde uksi avada, isegi mehaanik oli kohale kutsutud, ent siiski ei pääsenud nad oma abi vajava beebini, kes üksinda mitu tundi kiirabiautos piinles ja seejärel suri.

Kohalike väljaannete sõnul tahtis lapse isa kiirabiauto akent katki lüüa ja sealt kaudu pojani jõuda, ent väidetaval keelati neil valitsusele kuuluvat sõidukit lõhkuda.

Kiirabiteenust osutav ettevõte eitab süüdistusi ning väidab, et laps oligi juba surnud. Samuti väidavad nad, et tegemist ei olnud nende hooletusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles