Sir Elton Johni elust vändatakse film

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnelikult abielus: maailma ühed tuntumad registreeritud abielus samasoolised on laulja Elton John ja David Furnish, kes eelmise aasta lõpus said surrogaatema abiga ka poja Zachary Jackson Levon Furnish-John vanemateks.
Õnnelikult abielus: maailma ühed tuntumad registreeritud abielus samasoolised on laulja Elton John ja David Furnish, kes eelmise aasta lõpus said surrogaatema abiga ka poja Zachary Jackson Levon Furnish-John vanemateks. Foto: SCANPIX

Legendaarne laulja Sir Elton John on alustanud tööd filmi kallal, mis räägib temast endast. Filmis, mis hakkab staari hiti järgi kandma pealkirja «Rocketman», saab olema palju muusikat, vahendas Monsters and Critics.

64-aastase staari meeskonnad löövad kaasa tema partner David Furnish ja dramaturg Lee Hall. Davidi kanda jääb Steve Hamiltorni kõrval produtsendi roll. Steve sõnul saab «Rocketman» olema veidi teistmoodi eluloofilm. «See on sama unikaalne nagu Eltoni enda elu. Jutustus saab olema kõike muud kui sirgjooneline ja väga visuaalne, mis toob inimesteni väga erinevad sügavad kogemused, mõned head, mõned halvad, mis aitavad defineerida Eltonit kui artisti, muusikut ja meest.»

Nimitegelase rolli pole veel kedagi välja valitud, kuid käivad sahinad, et James McAvoy võiks olla üks soosikutest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles