Paanikaosakond! Ameerika staarisaates näidati paljast meest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geo Godley
Geo Godley Foto: TheXFactorUSA

Ameerika uue superstaarisaate «The X Factor» produtsendid sattusid lapsevanemate viha alla, kuna näitasid kolmapäevases avasaates paljast meest.

Võistleja Geo Godley lasi poole prooviesinemise pealt püksid alla ja kuigi tema jalgevahe oli teles tsenseeritud, vihastas esinemine paljusid inimesi, kirjutas TMZ.

Lapsevanemate Telenõukogu andis sisse ametliku kaebuse, milles süüdistab telebosse saatele vale reitingu PG andmises, mille kohaselt peaks saates näidatav olema sobilik üle 10-aastastele lastele.

«Kui Godley oleks niimoodi avalikkuse ees esinenud, oleks ta arreteeritud. Kuna ta esines telekanali Fox kaamerate ees, jõudis tema tegu terve Ameerika kodudesse,» seisis avalduses.

Lapsevanemad märkisid, et inimestel lasti uskuda, et «The X Factor» on peresõbralik saade, kuid selle asemel «rünnati neid rämeda alastusega». Nad soovitavad ametivõimudel asja uurida ja telekanal vastutusele võtta.

Vaata videot Geo esinemisest! Kas kriitika on õigustatud?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles