Vaata: Teele Viira teeb kaasa X-Panda uhiuues videos!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele  Viira
Teele Viira Foto: TV3

Progressivse metali ja fusioonmuusika austajate rõõmuks sai viimasel aastal rohkelt populaarsust kogunud ansambel X-Panda valmis nii uue kauamängiva kui videoga loole «Revelation».

Viimane valmis käesoleva nädala neljapäeva öösel spetsiaalselt «Terevisiooni» jaoks, kus seda esimest korda esitleti.

Loos «Revelation» teeb kaasa ka superstaarisaatest end otse eestlaste südametesse laulnud Teele Viira.

Küsimusele, kas neiu paluti punti bändile lisapromo saamiseks, vastas kitarrist Risto Virkhausen eitavalt, kuigi tunnistas, et pakkumine tehti talle pärast kuulsaks saamist. «Teele laulab taustavokaali kahes loos. Leidsime, et tal on väga sobiv hääl, mis teeks meie plaadi veelgi huvitavamaks,» selgitas noormees Elu24'le ja kinnitas, et Teele kaasamine tema kuulsuse pärast ei olnud tõesti nende eesmärk. «Kuulsus ei loe midagi siin Eestis. Meie eesmärk oli plaadimaterjali ühe huvitava häälega vürtsitada.»

Viirale meeldis Virkahuseni sõnul koostöö väga. «Teele arvab, et me oleme jube head.»

X-Panda plaadi ainuke esitluskontsert toimub täna (24.septembril)  Tallinnas Rock Café’s. Lisaks neile astuvad sel õhtul üles kaks suurepärast kooslust: Aides ja Dave Weckl tribute.

Vaata X-Panda uhiuut videot allpool. Kuidas meeldib?
 

Märksõnad

Tagasi üles