«Tantsud tähtedega» tänavune üllatusvõistleja on noor õpetaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsusaate üllatuspaariks on sel hooajal noor õpetaja Ott Väli, keda juhendab tippvõistlustantsija Emma-Leena Koger.
Tantsusaate üllatuspaariks on sel hooajal noor õpetaja Ott Väli, keda juhendab tippvõistlustantsija Emma-Leena Koger. Foto: Kanal 2

Oktoobris Kanal 2 eetrisse jõudva «Tantsud tähtedega» hooaja kõik kaheksa võistluspaari on selged - viimasena avaldas telekanal hooaja üllatusosaleja, Gustav Adolfi Gümnaasiumi ajaloo- ja ühiskonnaõpetaja Ott Väli nime.

Kanal 2 avalike suhete juhi Heili Klandorfi sõnul on 2010. aastal Tallinna noore õpetaja stipendiaadiks valitud 27aastase Väli tantsupartneriks 18aastane tippvõistlustantsija Emma-Leena Koger, sama kooli abiturient. Tuntud ärimehe Andres Kogeri tütar on võitnud medaleid noorte ja juunioride maailma tiitlivõistlustelt, vahendas Õhtuleht online.


«Kooliaasta lähenedes vohas meedias uudis, et Eesti koolides on õpetajaid puudu, minu mäletamist mööda lausa üle saja. Igal aastal on meil saates olnud ka üks vähetuntud tegija, kes on küll omal alal väga hea, aga suuremale üldsusele veel tundmatu. Otsustasime saatemeeskonnaga sel aastal läbi tantsusaate aidata kaasa õpetajaameti populariseerimisele noorte täiskasvanute seas ja näidata, et õpetaja võib olla ka igati aktiivne ja elurõõmus noor tegija,» selgitas Klandorf valikut.

Hooaja esimene tantsusaade on Kanal 2 eetris 9. oktoobril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles