Rockmuusika suur tulevikulootus Rival Sons esineb Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angelesest pärit Rival Sons loodi 2008. aastal.
Los Angelesest pärit Rival Sons loodi 2008. aastal. Foto: Promopilt

22. novembril esineb klubis Rock Cafe ansambel, kellele kriitikud ennustavad väga suurt tulevikku - Rival Sons.

Erinevates arvustustes võrreldakse bändi selliste nimedega nagu Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Cream, The Who ja Steppenwolf.

Los Angelesest pärit Rival Sons loodi 2008. aastal. Aasta hiljem avaldas bänd digitaalselt oma kulu ja kirjadega albumi «Before the Fire», mis avaldati 2010. aasta alguses limiteeritud koguses ka CD kujul.

Esikalbum äratas piisavalt tähelepanu ja bänd kutsuti soojendusartistiks Alice Cooperi ja Kid Rocki tuuridele. Silma jäädi ka plaadifirmale Erache Records, kes peatselt sõlmis bändiga plaadilepingu ja juunis 2011 avaldati album «Pressure & Time». Albumi kujunduse tegi Storm Thorgerson, kes muuhulgas on kujundanud albumikaasi ka Led Zeppelinile ja vast üks tähelepanuväärsemaid töid on olnud Pink Floydi albumi «Dark Side of The Moon» kujundus.

Albumi ilmumisele järgnes tuur koos ansamblitega Judas Priest ja Queensryche ning vahetult enne Euroopasse jõudmist on bändil lõppemas tuur koos Evanescence'iga.

Piiratud koguses pileteid Rival Sonsi kontserdile hinnaga alates 18 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides teisipäeval 27. septembril kell 10.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles