Brad Pitti näitlejakarjäär sai alguse kunagises seriaalis «Dallas»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: SCANPIX

Hollywoodi üks kuulsamaid staare Brad Pitt mängis noore algaja näitlejana 1980. aastate menuseriaalis «Dallas».

Sinna sattus ta mitte kaua aega pärast seda, kui oli oma vana Datsukniga ja vaid 325  dollariga taskus Missourist Los Angelesse sõitnud, kirjutab Huffington Post.

Ta läks Los Angeleses sarja «The Hogan Family» massistseeni katsetele. Ta jäi seal silma ning sai 1987. aastal rolli «Dallases».

Hollywoodis näitlejate valikuga tegelenud Bianda Cioffi-Zaringi sõnul mäletab ta noore Pitti valimist hästi.

«Ruumi vasakul taga nurgas seisis poiss, kes nägi välja nagu Adonis. Ma ütlesin  endale, et issand jumal ta on nii kena,» meenutas naine.

Cioffi-Zaring läks ja ütles oma ülemusele, et ta leidis kellegi, kes sobiks «Dallases» mängima noort seksikat kauboid Randyt.

Naine lasi Pittil midagi ette kanda hoolimata, et ta oli näitlemises võhik. Ta sai hakkama ja valiti.

«Dallas» mitte ainult ei käivitanud Pitti karjääri, vaid andis talle kaasnäitleja Chalaine McCalli näol kallima. Nüüdseks on Chalain ammu Hollywoodist lahkunud ning tegutseb raamatukogunduses.

Cioffi-Zaringi sõnul oli noor Pitt tänulik.

«Ühel päeval kui ma lõunalt tagasi jõudsin nägin oma töölaual suur küpsisetopsi. Selle juures oli Pitti tänukaart. Ta tänas mind, et aitasin tal näitlejate gildi liikmeks saada,» meenutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles