Valus ja võluv! Freddie Mercuryst kõnelev film «Bohemian Rhapsody» ei salga staari seksuaalsust (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freddie Mercury 1986. aastal
Freddie Mercury 1986. aastal Foto: SCANPIX

Legendaarsest rokkbändist Queen kõneleva filmi esimest treilerit kritiseeriti liiga vähese seksuaalsuse ja tabuteemade käsitlemise tõttu, vahendab Huffingtonpost. Nüüd on filmil uus julgem treiler.

Keegi ütleb treileris: «Mul on vaja vaid natuke aega», millele Freddie Mercury vastab pahaendeliselt: «Mis siis, kui mul pole aega?». Näeme ka vihjet Mercury homoseksuaalsusele, kui ta jagab oma riietusruumis intiimset hetke teise mehega. Ja ta ütleb filmis ise välja, et on diiva: «Siin bändis on ruumi vaid ühele hüsteerilisele kuningannale.» Kas juttu tuleb ka AIDSi diagnoosist, see veel selgub. 

Freddie Mercuryt kehastab filmis sarjast «Mr Robot» tuntud Rami Maleki. Queeni kitarrist Brian May on näinud filmi ja saatis Malekile e-kirja, milles ütles, et film tõi talle pisarad silma ja lisas, et kui Mercury oleks elus, siis oleks ta selle üle uhke.

Vaata filmi värsket treilerit SIIT:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles