«Peremees otsib perenaist» Anna-Maria solvus hingepõhjani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peremees otsib perenaist - Tarmo ja Anna-Maria
Peremees otsib perenaist - Tarmo ja Anna-Maria Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Peremees otsib perenaist» tegid naised tutvust meeste kodudega.

Tarmo pani naised võidu ostunimekirju koostama ja võttis linna poodi kaasa Merle. Anna-Maria ei sobinud selle pärast, et ta oleks pidanud lapse kaasa võtma ja see oleks aega võtnud. Tarmo eitas väiteid, et ta väldib Anna-Mariat lapse pärast. End tõrjutuna tundnud Anna-Maria helistas ühel hommikul kellelegi ning kritiseeris värvikalt Tarmo elamist ning klatšis vanemaid konkurente. Tarmo kuulis seda pealt ja kutsus naise vaibale. Anna-Maria oli üsna šokeeritud ning ei osanud enda õigustuseks suurt midagi öelda.

Nagu oodata oli, saatis Tarmo koju Anna-Maria, kelle eneseuhkus sai suurema hoobi, kui ta arvata oskas. «Ma teadsin seda ette. Väga hea, et koju saab. Nutan kergendusega, et siit segasest majast pääsen,» ei suutnud ta solvumist varjata.

Tikkimishobiga tagasihoidlik autoremontija Viljar, kes jäi tallu üksinda pärast ema surma, kutsus külla Heli, kes on mehes juba vägagi sooje tundeid äratanud. Tütarlaps vaimustus mehe ideaalses korras talust ning ka Viljar ei jätnud teda külmaks.

Suur seikleja Kalev üllatas enda perenaisi Ragnet ja Kätlinit ilusa, hubase ja puhta koduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles