Lesbipaari mesinädalad möödusid «põrgus»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lesbipaari mesinädalad möödusid «põrgus»
Lesbipaari mesinädalad möödusid «põrgus» Foto: SCANPIX

Kaks lesbist inglannat abiellusid ning sõitsid siis Dominikaani Vabariiki pulmareisile.

Kuid 24-aastase Gemma Harmani ja 36-aastase Tamsin Harperi kahe nädala pikkused mesinädalad möödusid nende sõnul «põrgus», kirjutab The Telegraph.

Naiste sõnul koheldi neid luksuskuurordis kui teisejärgulisi, neile ei pakutud romantilisi õhtusööke ega tantsimisvõimalust.

Harmani ja Harperi kinnitusel suhtuti neisse eelarvamusega.

West Yorkshire`ist Brighthouse`ist pärit paar broneeris reisifirma Thompson kaudu kohad spetsiaalselt mesinädalate pidajatele mõeldud kuurordis. Reisiagendi arvates oli Dominikaani Vabariigis asuv kuurort naiste jaoks sobiv.

Inglannad kaebasid, et nad ei saanud kuurordis erikohtlemise osaliseks nagu teised, heteroseksuaalsed paarid, kuna nad on lesbid.

Harman võttis ühendust kohaliku raadiojaamaga Real Radio ja rääkis seal, mis tema ja ta partneriga toimus.

«Heteroseksuaalsed paarid said erikohtlemise osaliseks – romantilised õhtusöögid, erilised joogid ja puuviljad hotellituppa. Meie jäime kõigest sellest ilma,» laususid naised.

Kui nad tahtsid romantilist õhtusööki tellida, olevat hotellipersonal nendega ülbelt käitunud ning nende soovi ei täidetud.

Reisifirma Thompson esindaja kinnitas, et paar sai pulmareisil olles ebameeldiva teeninduse osaliseks ning neile makstakse juhtunu tõttu kahjutasu.

Esindaja lisas, et juhtumi taga ei ole see, et nad on lesbid, vaid põhjus peitub teenindajate halvas suhtlemises ja möödarääkimises.

Esindaja jätkas, et igal aastal broneerivad tuhanded homoseksuaalid nende kaudu puhkusereisi ning nende firmas töötab mitmeid geisid.

«Me maksame neile 625 naela kahjutasu, kuid mitte põhjusel, et neid diskrimineeriti kuna nad on lesbid. Maksmise põhjuseks on luhta läinud puhkus,» selgitas esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles