Sten-Erik Jantson: meie suhe Ithakaga põhineb sõprusel ja me ei seksi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Erik Jantson ja Ithaka Maria Rahula
Sten-Erik Jantson ja Ithaka Maria Rahula Foto: elu24.ee

Buduaari on laekunud mitmeid vihjeid, et meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson ja kaunis lauljatar Ithaka-Maria on uus kuum paar! Sten-Eriku kommentaar lükkab siiski ümber kõik kõlakad ning kinnitab, et nad on vaid sõbrad!

Ithaka Maria (31) on olnud ansamblite Slobodan River ja Best B4 liige, kuid alates 2006. aastast tegutseb edukalt muusikamaailmas sooloartistina.

1997. aastal abiellus Ithaka-Maria klahvpilimängija ja laulukirjutaja Tomi Rahulaga ning aastal 2002 sündis nende perre tütar Agathe Vega.

Juunikuus rääkis kaunis lauljatar Buduaarile oma 14-aastasest õnnelikust abielust, öeldes, et ülim õnn on see, kui leiad üles oma teise poole ning tunned, et rohkem otsida pole vaja.

Petmise kohta lausus Ithaka järgmist: «Petta, see tähendab astuda ühiste väärtuste ja kokkulepete kallale! See on õnnetus mõlemale poolele mitmest aspektist. Küsimus ei ole andestamises, vaid selles, mida iseendas ja suhtes ära lõhutakse.»

«Mingeid asju lihtsalt ei paranda kunagi ja siinkohal ei tööta, et kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks. Lihtsam on mitte petta, kohe kindlasti! See ei tohiks väga raske olla, kui hinnatakse adekvaatselt nii enda kui ka partneri vajadusi ja individuaalsust,» rääkis lauljatar.


Buduaari
on aga siiski laekunud vihjeid, nagu Ithaka-Maria ja hiljuti oma elukaaslasest lahku läinud meelelahutusärimehe ning kontsertide korraldaja Sten-Erik Jantsoni vahel oleks midagi.

Kuid Sten-Erik lõpetab kuulujutud kindlasõnaliselt, kommenteerides: «Meie suhe põhineb sõprusel ja me ei seksi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles