Kihnu Virve on reedel kohvrisaates

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Võta või jäta" salvestuse lõppedes kallistasid kõik asjaosalised.
"Võta või jäta" salvestuse lõppedes kallistasid kõik asjaosalised. Foto: TV3

Reede, 12. detsembri õhtul jõuab lõpuks ometi TV3 ekraanile saade „Võta või jäta", kus asub miljonit krooni jahtima Kihnu rahvalaulik Virve Köster ehk lihtsalt Kihnu Virve.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni kinnitusel sattus 80aastane rahvalaulik telemängust sedavõrd hoogu, et ootab nüüd uut võimalust stuudiosse saada ja siis veel parem diil teha.

„Kui oleks juhus, et saaks kord veel tulla, siis ma kindlasti tuleks ja eks ma läheks ikka rohkemaga minema kui praegu," arvas Virve pärast lustlilist ja väga põnevat mängu, milles miljon krooni jäi küll paraku võitmata.

Peaauhinnast ilma jäämine Virvet ometi ei kurvastanud.
„Ma olen palju loose võtnud, igasugu kribu-krabu, aga vedanud pole!" nentis Virve, kelle arvates oli saates õnne kõrval vaja ka teravat ja tarka mõistust. „Aga pole hullu, ei kahjatse, mäng oli tore ega kustu meelest."

Kihnu Virvel küpses mõte „Võta või jäta" saates mängida juba ammu ja võidurahaga plaanis ta maad osta.
„Nüüd on mul süda rahul ja seda, et ta nii hästi läks, seda poleks uskunudki!" kihistas Virve pärast saate salvestuse lõppu.

Stuudios elas Virvele kaasa värvikas Järsumäe pereansambel, kelle moodustavad Virve tütar Urve Uustalu ja lapselapsed Raina Kiviselg ning Reena Laos. Kohvreid aitasid valida ka Virve lapselapselapsed Liisa ja Laura Kiviselg.

Adermanni kinnitusel võtsid Virve kohvrivalikud kaasa tulnud kodusaare seltskonna seljad higiseks rohkem kui korra. Nimelt oli Virve stiil hoogne ja julge ning pankuri ahvatlevad pakkumised vahvat naist eriti ei kõigutanud.
„Kui õnne on, siis on, ja kui seda pole antud, siis mängi edasi või tagasi - teeb ühe välja," märkis Virve muheledes.

Juba augusti lõpus salvestatud „Võta või jäta", jõuab TV3 ekraanile reedel, 12. detsembril kell 20. Siis saab ka teada, kui suure rahakotiga Virve koju läks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles