YouTube tõi Bluri taas kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damon Albarn
Damon Albarn Foto: WENN

Damon Albarn ja Graham Coxon otsustasid ansambli Blur taas kokku kutsuda pärast seda, kui vaatasid internetist oma kunagiste kontsertide salvestusi.

Bändi siiani viimase albumi «Think Tank» salvestussessiooni ajal otsustas kitarrist Coxon ootamatult ansamblist lahkuda, kuid teisipäeval teatasid britpopi pioneerid, et tulevad pärast kuueaastast pausi taas kokku, vahendab WENN.

Üheks tõukeks selle otsuse tegemisel olid videoportaali YouTube vahendusel vaadatud videod ansambli hiilgeaegade kontsertidest, sest neid nähes taipasid mehed, et käes on aega kunagine «maagia» taas ellu äratada.

«Juhtus see, et ma nägin YouTube´i-taoliste lehekülge vahendusel taas seda maagiat, mis Bluri esinemistes oli,» ütles Coxon.

«Ma läksin internetti ja vaatasin läbi hulga vanemat kraami, et näha, millised me tollal olime,» lisas Albarn.

Coxon on kindel, et taasühinemine saab olema võimas, sest bändiliikmed on lõpuks ometi oma instrumentide mängimise lõplikult selgeks saanud.

«Me peaksime paremini kõlama. Ma oskan paremini kitarri mängida – aga see võib muidugi ka halb asi olla. Kui me alustasime, oskasin ma seda kuradima asja vaevu mängida,» nentis Coxon.

«Kui me alustasime, ei osanud ma päris kindlasti laulda. Me ei osanud keegi eriti midagi, kui me alustasime,» tunnistas ka Albarn teemat kommenteerides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles