Tanel Padar: ilus naine ei pea olema perfektsete vormidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05:RAADIO 2 AASTAHITT 2005: TALLINN, EESTI,03JAN,06
Raadio Kahe aastahiti tseremoonia ööklubis Parlament. 
Pildil Tanel Padar
at/Foto:ANDRES TEISS
TLMP05:RAADIO 2 AASTAHITT 2005: TALLINN, EESTI,03JAN,06 Raadio Kahe aastahiti tseremoonia ööklubis Parlament. Pildil Tanel Padar at/Foto:ANDRES TEISS Foto: ANDRES TEISS/PM/SCANPIX BALTICS
Ilus naine ei pea Tanel Padari arvates ilmtingimata olema perfektsete vormidega. Rokkstaar pihib Kroonikale, et ta imetleb kõiki kaunitare, kes oskavad oma ilu välja kanda ning kogu ruumi särama panna.

Kindlat iluideaali Tanelil pole. Tema arvates on iga mehe jaoks kõige ilusam just see õrnema soo esindaja, kellega ta parasjagu koos on. 

«See on nagu autodega. Iga mehe arvates on kõige parem auto täpselt see, millega ta parasjagu sõidab,» kõlab Taneli suht šovinistlik arvamus.

Oma iluideaaliks nimetab mees hetkel modell Maria Porti. «Võin uhkusega tunnistada, et Maria on minu ideaal.» Taneli käevangus on nähtud siiani vaid brünette kaunitare. 

Millised naised on Taneli arvates purulollid ja inetud, seda loe juba Kroonikast.  

Tagasi üles