Julge olla õnnelik!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ave Eero
Ave Eero Foto: Invicta.ee

Restoranis Sunset toimuvat "Otsijate klubi" väisab esmaspäeval, 15. detsembril koolitaja Ave Eero, kes räägib, kuidas tekitada endas rahulolu.

Sunseti tegevjuhi Margit Kurni teatel jaguneb loeng kuute ossa. Esmalt õpetab Eero, kuidas äratada oma sisemist tarkust. Edasi tuleb jutuks, kuidas saada hakkama rasketel aegadel, kuidas parandada oma enesetunnet, rakendada sõnade maagiat. Samuti tutvustab Eero, kuidas tekitada endas ja enda ümber rohkem rõõmu ning kuidas tuua oma ellu väikeseid ja suuri imesid.

Pärnus sündinud 43aastane Eero on enda sõnade järgi hingelt maalaps.
"Akadeemilist õpetust olen saanud bioloogia, pedagoogika ja psühholoogia vallas," rääkis Eero. "Elu jooksul olen end täiendanud erinevates valdkondades nagu NLP, psühhodraama, süsteemne pereteraapia, efektiivsustreeningud jm. NLP tuli ja jäi mu ellu 1990 aastate alguses."

Eero lisas, et NLP treeneriks olemine on temas kinnistanud veendumust, et inimestes peituvad kõik sisemised ressursid, mis on vajalikud soovitud muutuste tegemiseks.
"Enesearendamise teekonnal olen kogenud haaravaid otsinguid ja vaimustavat leidmisrõõmu," märkis Eero. "Suurimaks õpetajaks pean elu ennast ja suurimaks kingituseks kohtumisi südamelt suurte ja hingelt sügavate inimestega. Kõige olulisemaks elus pean inimlikku hoolimist ja elamist oma südame järgi."
Viimased 15 aastat on Eero olnud koolitaja, et aidata leida inimestel leida juurdepääsu oma sisemisele tarkusele.

Margit Kurn vabandas ka kõigi klubiliste ees, sest esialgu detsembris "Otsijate klubisse" oodatud näitleja Jüri Aarma loeng lükkub tiheda graafiku tõttu edasi.

Selle eest võtab sel nädalavahetusel 13. ja 14. detsembril Pärnu Ravikoja ruumides aadressil Kuninga 19 huvilisi vastu novembris klubis esinenud kiropraktik Rainer Kägo. Visiiditasu on 700 krooni. Info ja registreemine telefonil 44 21244.

Esmaspäeval alustab Ave Eero oma loenguga "Otsijate klubis" restorani Sunset ruumides kell 18. Sissepääs maksab 100 krooni. Hinnas sisalduvad ka kohvi-tee ja suupisted.
Üritusele on soovitav registreeruda siin oleval e-posti aadressil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles