Mark Owen loodab, et Williams liitub taas Take Thatiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Take That: Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen ja Jason Orange
Ansambel Take That: Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen ja Jason Orange Foto: AFP / Scanpix

Take Thati laulja Mark Owen usub, et Robbie Williams üllatab kõiki fänne sellega, et ilmub ette teatamata mõnele bändi kontserdile ning astub koos kunagiste ansamblikaaslastega taas lavale.

Ansambel pole kvintetina esinenud alates 1995. aastast, mil Williams soolokarjääri alustas, kuid viimasel ajal on liikuma hakanud kuuldused, mille kohaselt plaanib ta jälle poistebändiga liituda, vahendab WENN.

Owen loodab, et ta vana sõber tuleb bändi tagasi, kuid see saab toimuda ainult ootamatult ning Williamsi oma tingimustel.

«Robiga oleks see kindlasti ette teatamata asi. Mul on tunne, et kusagil esinemise poole peal teatataks meile, et ta tahab tulla lavale ja ühe laulu laulda. Ma ei usu, et see oleks ette valmistatud, organiseeritud üritus. Kui ta tõepoolest kohale ilmuks, oleks see väga tore üllatus,» ütles Owen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles