Rakvere Vaala keskus kutsub sünnipäevale

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Vaala keskus peab nädalavahetusel sünnipäeva.
Rakvere Vaala keskus peab nädalavahetusel sünnipäeva. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sel nädalavahetusel tähistab Rakvere Vaala keskus oma esimest sünnipäeva tasuta kontserti, tantsuõpetamise, uue kodukaupade kaupluse avamise ja suure hulga hinnaüllatustega.

BVL Kapitali arendusjuhi Tanel Hageli teatel on Vaala keskuse sünnipäevaüritused avalöögiks veel mitmele uuele ja põnevale ettevõtmisele.

„Kavatseme veel sellel aastal kummutada müüdi, et kaubanduskeskus on pelgalt suur maja, mis on poode täis," ütles Hagel. "Vaala keskuses hakkab juba lähinädalatel toimuma asju, mida kaubanduskeskuste seinte vahel veel tehtud ei ole. Mida täpselt jääb aga veel mõneks päevas saladuseks."

Sünnipäevaüritused saavad Vaala keskuses alguse 12. detsembri õhtul kell 9, kui lavale astuvad Untsakad. Vahva pillimängu saatel on külastajatel võimalik ka tantsu keerutada ning juhendajate käe all ka tantsusamme õppida.
Väikeste pausidega saab kontserti kuulata hiliste õhtutundideni välja. Sama kauaks jäävad avatuks ka keskuse kauplused ja söögikohad. Õhtut juhib Üllar Saaremäe.
Samal õhtul kell 11 avab esimest korda Eestis oma uksed Hispaania taustaga kodukaupade pood Apelsin. Sünnipäevaööl vaid üheks tunniks avatavast poest leiab lisaks traditsioonilistele kodustele tarbekaupadele ka mitmeid üllatustooteid ning kahtlemata soodsaid hindasid.

Laupäeval tasub keskusesse tulla aga juba hommikul. Kell 12 räägib pere pisematele südamlikke ja põnevaid lugusid onu Raivo. Tarva Pajas toimetavad aga maailma parimad punaste patsidega pannkoogimeistrid tehes loomulikult ka maailma parimaid pannkooke. Kaubanduskeskuse ruumides toimuba aga käsitöölaat, kus tarvilikku leiab igale vanusele.

Alates sünnipäevanädalast kuni jõuludeni aitavad Vaala keskuse päkapikud leida ka lähedastele sobiliku jõulukingi. Selleks on päkapikud valinud keskuses välja ligi 300 parimat jõulukingiideed ja tähistanud need kirjaga „Jõulukingi soovitus".

Reede õhtul ja nädalavahetusel sõidab Vaala keskuse ja Rakvere kesklinna vahet tunniste intervallidega tasuta buss. Buss peatub järgmistes peatustes: Vaalakeskus, Õli, Kauba, Päästeamet, Lai, Koidula, Tuleviku, Võidu/ Tuleviku rist.
Vaala keskus avati Rakveres 1. detsembril 2007. Aastaga on keskuses käinud enam kui 1,2 miljonit külastajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles