Suri sarja «Kalevipojad» staar Asko Sahlman

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome näitleja Asko Sahlman
Soome näitleja Asko Sahlman Foto: Nädal/Sven Tupits

Septembris alustas Kanal 2s uus kodumaine sari «Kalevipojad», mille keskmes on eesti ehitajad Soomes. «Kalevipoegade» kaasprodutsent ja peaosatäitja on Eesti üks populaarsemaid näitlejaid Ivo Uukkivi. Teiselt poolt lahte oli seriaali kaasatud tuntud soome näitleja Asko Sahlman, kes sattus laupäeval, 17. septembril oma mootorrattaga liiklusõnnetusse ning suri.

Laupäeval, pisut enne nelja päeval, alustas näitleja Asko Sahlman oma mootorrattaga teekonda Espoost Tampere poole. Tuttav hüüdnud talle veel järele, et sõitku ettevaatlikult, kuna kohe hakkavat sadama, vahendab Soome Iltalehti.

Sahlman oli nn Moto Guzzi fänn. Tema armas raudhobune pärines aastast 1972.

Laupäev oli küll päikseline, kuid viie paiku üllatas ootamatu vihmavaling just Lempäälä ja Kulju maakonda, mis on umbes 16 km enne Tamperet ja kust mees sattus läbi sõitma. Mootorratas libises vesiliugu ning sõitis vastu metalläärt kahe tee vahel.

Asko Sahlman suri kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles