Täna toimub tõeline isamaaline öölaulupidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tudengite sügispäevade avamine ja öölaulupidu.
Tallinna tudengite sügispäevade avamine ja öölaulupidu. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna õhtul toimub Vabaduse väljakul Tallinna Tudengipäevade raames tõeline Isamaaline Öölaulupidu, kuhu on oodatud laulma nii tudengid kui kõik teised linnakodanikud.

Öölaulupeo kavas on palju isamaalisi laule, seega on Vabaduse väljakule oodatud kõik, kellel jäi Vabaduse Laulul «Koit» laulmata. Esitusele tulevad ka «Eestlane olen ja eestlaseks jään», «Eesti muld ja Eesti süda», «Isamaa ilu hoideldes», «Põhjamaa» ja palju teisi suurepäraseid laule.

Öölaulupeol astub meie ette tõeline staarideparaad - Ott Lepland, Mihkel Ratt, Triin Niitoja, Jaanus Saago, Teele Viira, Rosanna Lints, Kevin Johanson jt. Lisaks isamaalistele lauludele tuleb esitusele ka mitmeid teisi tuntuks saanud hitte.

Oodatud on kõik eestlased, kellele meeldib üheskoos laulda. See on suurepärane viis veeta meeleolukas õhtu oma sõprade, Eesti oma superstaaride, ilusate laulude ja ühtsustundega.

Öölaulupidu saab alguse orienteeruvalt 21.30, kui Vabaduse väljakule jõuab Tudengipäevade avaparaad Raekoja platsilt.

Tudengite sügispäevade kohta leiad rohkem infot kodulehelt aadressi www.tudengipaevad.ee ja Facebookist www.facebook.com/tudengipaevad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles