Jana Kase imeline salenemine: üle pika aja madalat profiili hoidnud staar on taas laval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Jana Kask, keda pikalt kontsertkavadest leitud pole, astus möödunud reedel üles Lounge Deja Vu's. Elu24 märkas, et staar on kenasti kaalust alla võtnud ja uuris, kuidas Jana oma uue vapustava vormi saavutanud on.

Jana Kask tõdes, et on tõesti kaalust alla võtnud. «See on tänu minu elustiilile juhutnud, ma käin palju jooksmas,» ütles lauljatar. Kuid kaalulangus oli tema sõnul pigem liikumise juhuslik kaasnähtus, mitte eesmärk omaette. «Ma kolisin kolm kuud tagasi ja kolimise ajal märkasingi, et kaal on langemas,» täpsustab ta. 

Jana naudib tervislikku elustiili täiel rinnal. «Mulle lihtsalt väga meeldib joosta ja jalgrattaga sõita, võtan tihti ette pikad distantsid. Ma ammutan samal ajal ka kohutavalt palju inspiratsiooni,» lisas Jana. Ujumas käib ta oma sõnul pigem spaas. Rohkem kaalukaotust staar teadlikult ei plaani. «Ma ei teinud sedagi meelega,» naerab Jana.

Vaata staari uut lavaimagot ja meeleolukast galeriist Artist peoõhtust, kus Jana Kask esines koos saksofonimängija Allan Kaljastega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles