Galerii ja video: Miss Globe Estonia on tartlanna Elisa Artemjeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. septembril toimus ööklubis Venus ülemaailmne pidu «The Global Party», mida tähistati samaaegselt 80 kohas paljudes maades.

Peo raames toimus ka Miss Globe Estonia 2011 finaalvõistlus, mida korraldab Sixtina eesotsas Tiina Jantsoniga. Eelvoorud algasid juba veebruarist, kus iga kuu ööklubis Cathouse valiti eelvõistluste käigus välja paar kandidaati
lõppvõistluse jaoks.

Finaali jõudis üheksa imekaunist neidu Eestimaa erinevatest paikadest.

Neiud demonstreerisid noore moekunstniku Kätlin Haaki kollektsiooni «Sweet Bird Of Paradise» ja Diana Denissova pidulike kleitide kollektsiooni «Sügisene päiksekiir», mida kaunistasid Jevgeni Kampuse «Sangla» Juveeliäri sügiskollektsiooni ehted.

Võistlusvoorude vahel demonstreerisid meesmodellid Eghert - Sören Nõmme kollektsiooni «Roco - Coco», mis on sel aastal võitnud juba kolm Noorte Moekunstnike konkurssi.

Miss Globe Estonia 2011 finaali võitis 22-aastane Tartu neiu Elisa Artemjeva. 178 sentimeetrit pikk Elisa töötab professionaalse modellina juba seitse aastat ja on tuntud Eesti moepublikule paljudest moeetendustest.

Elisa põhitöökoht on Tantsu -ja Moekool Galerii Tartus, kus ta õpetab noori tulevasi modelle. Kevadel lõpetas ta Mainori Kõrgkooli sisekujunduse erialal.

Elisa suureks hobiks on moeloomine daamidele. Elisa loodud kollektsioon võitis kevadel Rahvusvahelisel Noorte Disainerite konkursil MaxModa autorikollektsioonide kategoorias teise koha. Tema suurimaks unistuseks on olla kunagi tuntud moelooja, kelle looming jätaks jälje moeajalukku. Juba 15. oktoobril sõidab Elisa Miss Globe'i võistlusele Albaaniasse Eestit esindama. Võistluse finaal on 1. novembril.

Esimese printsessi tiitel läks 19-aastasele Tallinna neiule Maria-Luiza Rozkovale, kes sai ka kõigi eelvoorude põhjal valitud Miss Talent tiitli.

Teise printsessi tiitli võitis 20-aastane Keisi Lokk Tallinnast. Keisi on võitnud juba Eesti Miss Bikiini 2011 võistluse ja käinud Eestit esindamas maailmavõistlusel Miss Global Beauty Queen 2011 Lõuna-Koreas. Seal sai ta kümne parima finalisti hulka ja võitis tiitli Miss Friendship. Oktoobris ootab teda ees võistlus Miss Yacht Model International Hiinas.

Veel mitut finalisti ootavad ees erinevatel maailmavõistlustel osalemine. Kätlin Järva sõidab Novembris Hiina Miss Model Of The World võistlusele ja Gerli Vinkel jaanuaris Bride Of The World võistlusele Singapuri.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles