Sinéad O'Connor avaldas Twitteris suitsiidseid mõtteid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinead O'Connor
Sinead O'Connor Foto: ETV

Iiri lauljatar Sinéad O'Connor postitas Twitterisse mitmeid sõnumied, mille kohaselt soovib oma elu lõpetada.

Staar tunnistas, et on varemgi enesetapumõtteid mõlgutanud, ning viimane külastus psühhiaatri juurde tekitas tal soovi «taevasse minna», vahendab Digitalspy.

«Pidin psühhiaatri juurde minema, et retsepte uuendada jne. Ta ütles, et olen halb ema ja hull, et nii avalikult oma seksielust räägin,» kirjutas naine. «Kõik see pask, millest rääkida ei tohi... Suitsiidsed mõtted, seks jne. Sind koheldakse kui hullumeelset. Tahan nii väga taevasse minna. Olen seda aastaid tahtnud.»

O'Connor, kellel on neli last vanuses neli kuni 24 aastat, lisas, et sooviks end tappa nende teadmata: «Ma ei taha oma lapsi maha jätta. Kuid kui saaksin surra ilma, et nad teaksid, et seda ise tegin, teeksin ma seda.»

Lauljatar palus seejärel fännidelt ideid enesetapuks: «Kui keegi teist teab, kuidas end tappa saaksin, andke teada. Soovin, et suitsiid tapaks mind ise.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles