Tugev tuul lammutas «Troonide mängu» võtteplatsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mäng» toob teleekraanile ehedalt keskaegse maailma, kus võimuvõitluse nimel ei kohkuta tagasi reetmast, tapmast, piinamast ja vägistamast.
«Troonide mäng» toob teleekraanile ehedalt keskaegse maailma, kus võimuvõitluse nimel ei kohkuta tagasi reetmast, tapmast, piinamast ja vägistamast. Foto: HBO

Esmaspäeval toimusid Põhja- Iirimaal Ballintoy lähistel fantaasiasarja «Troonide mäng» 2. hooaja võtted. Filmivõtted tühistati päevaks, kuna tugev tuul purustas suure toitlustustelgi. Intsidendi käigus sai viga vähemalt üks inimene, sest 31 m/s puhunud tuul purustas telgi, kus sellel hetkel oli söömas palju inimesi.
 

Veel ei ole teada, kas õnnetus mõjutab ka esialgu viieks nädalaks plaanitud võtteperioodi kulgu.

Üks võttemeeskonna liikmeist ütles BBCle, et kõik oli väga ootamatu. Inimestes tekitas tugev tuul paanikat ning kõik pidid laudade alla peitu pugema, sest nad arvasid, et võivad surma saada. Kahjuks polnud konstruktsioon nii tugev, et sellisele tugevale tuulele vastu saada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles