Chase & Status juba täna õhtul!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chase & Status
Chase & Status Foto: chaseandstatus.com
Täna õhtul, 16. septembril toimub Tallinnas, Näituste Messikeskuses briti elektroonilise muusika duo Chase & Statuse show, kuhu on oodata pea 10 000 külastajat!
Chase & Status on Londoni päritolu elektroonilise muusika duo, mille taga peituvad DJ-d Saul Milton ja Will Kennard. Meeste muusikaline koostöö sai alguse juba 90ndate keskpaiku. Esimese albumi väljalaskmiseni nime Chase & Status all jõuti aga alles 2008. aastal, mil ilmus plaat «More than Alot». Just sellelt plaadilt on pärit üks esimesi hitte «Pieces», mis valminud koostöös vokalisti Plan B-ga (UK). Lisaks on sealt tuntuks saanud ka «Against all Odds», mis tehtud kahasse Suurbritannia laulja Kanoga.

Suurem tuntus saabus duole tänavu teise plaadi avaldamisega. Albumilt «No More Idols» pärinevad ka Eesti raadiokuulajatele tuttavad «Time», «Blind Faith», «End Credits» ning «Let You Go». Seekordsel üritusel vürtsitab Chase & Statuse esinemist MC Rage (UK).

Chase and Statuse Tallinna show soojendavad üles kodumaised artistid: Influenza, Planeet, Inztance, Whirl ja Trifect.
 
Peo lineup on järgmine:
 
22:00-23:00 Whirl
23:00-00:00 Mhkl & K-Sein
00:00-01:00 Trifect
01:00:02:00 Influenza
02:00-03:30 CHASE & STATUS
03:30-04:15 Inztance
04:15-05:00 Planeet.
 
Piletite eelmüük on tänase seisuga lõppenud. Kohapeal on müügil piletid hinnaga 14€
Peo uksed avatakse kell 22:00 ning sündmusele pääseb alates 16. eluaastast.
 
Kindlasti on vajalik kõigil inimestel kaasa võtta isikuttõendav dokument!
 
Seoses tohutu piletimüügi ning rahvaprognoosidega, paluvad korraldajad kohale tulla varem, et vältida meeletuid järjekordi.
 
Samuti tasub varuda sularaha, kuna kohapeal on kaardimaksevõimalusteks vaid kaks terminali.
 
Autodele on avatud parkla, kuhu sissepääs on vasakust mäest. Korraldajad soovitavad peole tulla ühistranspordiga või jalgsi.
Tavalises graafikus liiguvad bussid 1A, 5, 8, 34A, 38.
 
Kaart ning viited asukohale http://www.c1.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles