Sketšisaate võitis vana tegija Toman

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard Toman.
Eduard Toman. Foto: Marina Puškar/Postimees

Lustliku sketšisaate võitis näitleja Eduard Toman, kes oli konkurentidega võrreldes improviseerimises selgelt osavam.

Kanal2 seekordses sketšisaates «Jumal tänatud, et sa siin oled» osalesid showmees Hardi Volmer, lihtsalt kuulus Liis Lass, näitleja Eduard Toman ning endine tippkorvpallur Rauno Pehka.

Hardi Volmer

Maskiga Volmer sattus üksikule saarele, kus lebasid kolm inimest. Tundus, et oli toimunud lennuõnnetus ja Volmer oli lennuki kaaperdanud. Volmer ründas jõuliselt ja ei lasknud kaasnäitlejatel eriti asjaolusid seletada. Ta tõstis häält ja sajatas kuradeid. Kui näitlejad said olukorda hakata selgitama, siis selgus, et Volmer oli kaaperdanud lennuki, et pälvida stjuardessi tähelepanu. Muidu oli Volmer täiesti tasemel.

Liis Lass

Liis sattus kallisse kasukasse riietatuna koju, kus üks mees soigus, et Liis jäi mitu tundi hiljaks, kuigi oli lubanud varem tulla. Liis mängis hääletooniga, tegi nägusid ja oli täitsa tubli. Lisaks viskas ta mõistlikul tasemel kildu. Liisi juuksed olid tumedamad ja ta välimus oli veidi muutunud. Üldiselt sai ta improviseerimisega tublisti hakkama, kuigi sketš kippus venima, mis ei olnud siiski Liisu, vaid pigem sketši väljamõtlejate süü.

Rauno Pehka

Pehka tuli lavale naiseks riietatuna, ta oli ilmatüdruk Marju, kes õpetas teisi tüdrukuid. Rauno oli veidi kohmetu ja mõjus kohati hädiselt. Kui ta oma kleidiga põlved laiali istus, siis oli see selgelt ebanaiselik. Rauno olukord oli ka võrreldes teiste osalejatega tänu kleidile ehk ka täbaram.

Eduard Toman

Toman oli vanadekodu direktor, kes pidi vastama mingite uurijate, tõenäoliselt ajakirjanike küsimustele. Toman lähenes rollile suhteliselt rahulikult, rääkides pidevalt midagi. Samas mängis ta väga loomulikult, justkui esitaks varem õpitud rolli. Toman oli oma sketšis selgelt kõige usutavam.

Viimases sketšis olid osalejad rohelised terroristid, kes pidid võitlema metsloomade tapmise vastu. Hardi rääkis väga palju, Liis esines paar korda beibena, Rauno oli hoolimata karukostüümist suhteliselt märkamatu ja ka Toman ei saanud eriti mahti vahele rääkida. Üldiselt oli tegemist suhtelise kaosega.

Žüriina andi Eino Baskin näitlejameisterlikkuse eest õigustatult esikoha Tomanile. Teised jäid talle tõesti alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles