Meelis Tomson kehastus seksmaniakiks

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskonnafotograaf Meelis Tomson
Seltskonnafotograaf Meelis Tomson Foto: Erakogu
Seltskonnafotograaf Meelis Tomsonist sai harrastusnäitleja, kelle esimeseks rolliks oli mängida seksmaniakki.

Paari kuu eest lekkis meediasse info, et fotograaf Meelis Tomsoni laip leiti prügikastist. Tegemist oli aga filmivõtetega Tallinna kesklinnas.

Nüüd on noore režissööri Raivo Tammuse film «Kiremõrvar» valmis saanud ning kogub Youtube’is klikke. Lisaks osaleb film mitmel filmifestivalil.

Fotograaf Meelis Tomsoni mängida oli perverdi roll, kes on filmis seksmaniakk. Iha tekitab mehes noore naise prink pepu, millele ta siis järgneb, ent kahjuks ei tule vägistamisest midagi välja ning naine tapab hoopis vägistaja enda.

Kuigi Tomson peab ise filmi natuke hollywoodlikuks, millesse lisatud eesti omapära, meeldis talle seal osalemine. «Iga uus kogemus on ju huvitav. Võttel oli meil lõbus ning seetõttu venis filmimine alati pimedani välja.»

Kui septembris ütles filmi režissöör, et plaanib fotograafi kindlasti ka tulevikus oma projektides kasutada, siis praegu pole teada, millal uue filmi võtted algavad. «Meelis Tomson võiks olla suisa ühe mu tulevase filmi peaosas.»

«Filmi nimi oleks «Hull Mell»,» teatas režissöör toona. «Ilmselt ikka tuleb, aga see jääb juba järgmise aasta sisse,» ei kaota Meelis lootust peaosa täita.

Nüüd ootab fotograaf agaralt aga ka teisi pakkumisi. «Kindlasti soovin osaleda ka teistes projektides.»

Meelis kinnitab, et soovib harrastusnäitlemisega edasi tegeleda. «Kui kellelgi on pakkumisi, siis võib alati ideega minu poole pöörduda.»


Filmi esimest osa vaata Youtube’ist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles