Viljandi fotoklubi piltnik pälvis preemia

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi fotoklubi osales Narvas fotofestivalil, kus klubi president Peeter Sink (vasakult esimene) pälvis preemia.
Viljandi fotoklubi osales Narvas fotofestivalil, kus klubi president Peeter Sink (vasakult esimene) pälvis preemia. Foto: Erakogu

Viljandi fotoklubi naasis 10. ja 11. septembril asetleidnud XVII rahvusvaheliselt fotofestivalilt «Narva sügis» võiduga kategoorias «Parim makropildistus». Parimate tööde autor on klubi eestvedaja Peeter Sink.

Viljandlased käisid Narva üritusel teist korda. «Festivalil osalemine on klubile saanud traditsiooniks ja seal käiakse meeleldi, sest ürituse peakorraldaja, fotoklubi Narva juht Valeri Boltušin on loonud sooja ja sõbraliku õhkkonna,» lausus Peeter Sink.

Töid hindas rahusvaheline žürii, kuhu kuulus inimesi Eestist, Peterburist, Riiast ja Moskvast. Ka võistlustööd olid eri riikide esindajatelt.

Peeter Sink tõdes, et «Narva sügis» on üks neid võistlusi, mille žürii on halastamatu, ning tunnustuse pälvimine on sestap erakordne. «Viljandi fotoklubi on võistlusel osalenud kaks korda ning mõlemal aastal on meid saatnud edu. Eelmisel aastal oli kategoorias «Õnnestunud eksperiment» parim fotoklubi liige Jaan Pääsuke,» rääkis Sink.

Viljandi fotoklubi taasasutati 2002. aastal. Praegu on sel kümme aktiivset liiget. Viimastel aastatel on loodud sõprussidemed Pärnu, Tallinna ja Narva fotoklubiga. Sügiseks on plaani võetud tutvumine Rapla klubilistega.

Tuleva aasta jaanuaris plaanib klubi riputada oma pildid linnarahvale uudistamiseks Viljandi spordihoonesse.

«Tahan tänada kõiki klubi väga toredaid inimesi selle eest, et nad minuga koos oma vaba aega veedavad,» lausus Peeter Sink.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles