Maarja-Liis Ilus: finaalsaate tulemuse pärast me ei pabistanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" finaal 07.12.08
"Tantsud tähtedega" finaal 07.12.08 Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval lõppenud «Tantsud tähtedega» finalist Maarja-Liis tunneb saate tulemuste üle ainult heameelt. «Olen rõõmus, et kõik sellise õnneliku lõpu sai,» jutustas ta Elu24.ee’le.



Laulja sõnul oli žürii poolt paaridele antud sarnane punktisumma parim, mis sai juhtuda. «Televaatajate hinnangut ei oleks niikuinii osanud ette ennustada,» ütles Maarja ja lisas, et tulemuste pärast neil Veikoga mingit pabistamist ei olnud.

Sarnaselt enne finaali usutletud Argo Aderiga leidis ka Maarja, et finaalpaarid olid võitu väärt ja mõlema võit oleks võrdselt rõõmu teinud.

Saatele tagasi vaatab ta ainult heade tunnetega. «Tantsisime väga õigeid tantse. Mul on hea meel, et valisime just quickstep'i ning samba eest saime ka rohkem punkte kui saates,» on Maarja tulemustega rahul.

Kuigi igahommikused tantsutrennid jäävad nüüdsest ära, ei ole lauljal kiirel jõuluajal mahti hinge tõmmata.

«Eks pingelangus on ikka, aga töö läheb edasi – juba laupäevast algab mul jõulutuur ja neljapäeval on plaadiesitluskontsert. Ei ole aega siin pikalt puhkama jääda,» selgitas laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles