Homme leiab Tallinnas aset Noorteöö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta noorteöö ajal sai Tammsaare pargis oma julguse proovile panna erinevate atraktsioonidega.
Eelmise aasta noorteöö ajal sai Tammsaare pargis oma julguse proovile panna erinevate atraktsioonidega. Foto: Peeter Langovits

Esmaspäeval avatud registreerimine homme algavale Tallinna Noorteöö tasuta üritustele Euroopa kultuuripealinnas Tallinnas läks käima suure hooga.

Tänaseks on kohad täis batuudikeskuses Skypark, lasermängukeskustes Megazone ja Lasergame ning eriti populaarseks osutus ka Katusekino, kus kell 23:00 näidatakse filmi "Vicky Christina Barcelona".

«Kuigi mõned üritused on juba täis registreeritud, jätkub huvlistele kohti veel Nõmme ja Õismäe ujulates ning Gruuvi keskuses,» innustas Tallinna Noorteöö peakorraldaja Cathriin Torop noori registreerima.

«Noorteöö raames toimub ka üritusi, mis ei vaja eelregistreerimist, näiteks juba kell 15:00 hakkab Tammsaare pargis traditsiooniline tervisepäev ning tegevusi jagub seal hiliste õhtutundideni,» sõnas Torop.

«Noorteööl ei ole keskset toimumiskohta, üritused on laiali laotunud üle kogu Tallinna,» ütles Torop. «Nõmmel ja Õismäel saavad noored tasuta ujuda, Kopli noortekeskuses toimub tänavatantsu võistlus, Rocca Al Mare kaubanduskeskuse parklas saavad kinohuvilised nautida õhtust autokino. Ühtekokku on Noorteöö programmis 19 üritust.»

Tallinna Noorteöö peasündmuseks võib pidada esmakordselt Eestis ja ka kogu Baltikumis esineva veemuusika installatsioonigrupi Wet Sounds ülesastumist. «Erinevaid helisid vee all, vee peal ning vee ja õhu piiril saab nautida Kalev Spa's kell 20:00, kuid selleks tuleb hankida endale pilet Tallinn 2011 infokeskusest aadressil Rotermanni 5,» kommenteeris Torop.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles