Max Kaur: minu Fabian näeb välja nagu Paris Hiltoni taskukoer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Kaur
Max Kaur Foto: Indrek Galetin

«Käesoleva aasta märtsis tuli minu koer, chihuahua tõugu Fabian, oma klassikategoorias Eesti meistriks. Möödunud pühapäeval 11.09, 2011, aga Riias toimunud suurel rahvusvahelisel koertenäitusel tuli minu chihuahuake juba ka Läti meistriks. Ees ootab Venemaa vallutamine!,» pajatab uhke tõukoera omanik, poliitik Max Kaur.

 
«Minu chihuahua nimega Fabian näeb välja nagu Paris Hiltoni taskukoer. Paljud ei usu, arvates et poliitikul peab olema vähemalt rotveiler,» räägib Kaur.

«Mul on hea meel, et meie inimeste elukeskkond paraneb iga päevaga ning neil on aega ja võimalust tegeleda meie väiksemate sõpradega.»

«Näitustel saadab Fabiani alati minu ema, kauaaegne Estonia Rahvusooperi priimabaleriin Larissa Kaur. Ema toimetab aktiivselt ka Eesti Chihuahua Klubis.»
 
«Maailma väikesekasvulisema koera, chihuahua, pärinemise kohta on erinevaid teooriaid. Chihuahuat on alati ümbritsenud saladuseloor. Nii näiteks omistati sellele väikesele olevusele ka võimet haigeid ravida.»

«Koeratõu ajalugu võib ulatuda kuni 3000 aasta taha. Näiteks, Sixtuse kabelis oleval Boticelli maalil aastast 1482 on kujutatud chihuahuat meenutav väga väikest kasvu koer. Lisaks koerale on mul ka valge kass, kes elab koos minuga Pirital,» lisab Kaur.

Palju õnne Max Kaurile ja tema imearmsale Fabianile!


Kiika pilte Fabianist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles