Rod Stewart tahab kaheksandat korda isaks saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penny Lancaster ja Rod Stewart
Penny Lancaster ja Rod Stewart Foto: AP / Scanpix

Muusik Rod Stewart teatas, et plaanib modellist abikaasa Penny Lancasteriga veel ühe lapse saada, kuid see järeltulija jääb tema viimaseks.

Mehel on Lancasteriga juba poeg Alistair ning Stewart lubab, et niipea kui Penny lõpetab kohalikus tantsusaates osalemise, alustatakse pingutusi uue lapse saamiseks, vahendab Digitalspy.

«See on sõjaväelist operatsiooni meenutav missioon. Üks asi, mida ma hästi oskan, on suurepäraste laste tegemine. Penny on valmis pärast tantsusaates saadud füüsilist koormust  rokkima ja rollima,» rääkis Stewart The Sunile ja lisas, et tõsised pingutused lapse saamiseks algavad kahe nädala jooksul.

«Ma ei kanna kitsaid aluspükse ja väldin sooje vanne, et sperma hulka suurendada,» olevat mees lisanud.

«Tema tahab tüdrukut, et tal oleks kummastki soost üks laps, aga mina ei pabista,» kommenteeris laulja abikaasa lootusi.

Rokkar, kellel on viie naisega kokku seitse last, on kindel, et plaanitav beebi jääb tema viimaseks järeltulijaks.

«See (laps) on pidulik lõpetamine. Me oleme seda arutanud ja nii planeerinud. Pärast seda on kontor igaveseks suletud ja uksed riivis,» teatas Stewart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles