Zetod ja Orelipoiss toovad jäätist

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zetod.
Zetod. Foto: Paul Hunt

Sel reedel, 16. septembril tulevad Zetod ja Orelipoiss Tallinna Von Krahli baari kapiga, milles on vähemalt neli jäätist. Lisaks pakuvad muusikud ka muheda kontserdi.

Zetode eestvedaja Jalmar Vabarna teatel toimus augustis “Viru Folgi” metsalaval kontsert, mis saab nüüd Tallinnas väärilise jätku.

“Zetod, kellel tihe suvi seljataga, unistavad Von Krahli baaris näha kõiki Tallinna inimesi, kellel folk ja biit hingel,” sõnas Vabarna. “Zetod mängivad maha kõik oma hittlood ja lisaks nendele ka muusikalised killud suvelavastusest “Peko”. Koos Orelipoisiga toome kuulajateni kava “Integratsioon”.”

Vabarna lubas, et Orelipoiss on suvega kaotanud kaalust kaotanud mitu kilo´ja kontserdil mängib ta nii midagi uut kui vana ja mis kõige tähtsam: Orelipoiss ei vingu eelseisval kontserdil.
“See, kes koju/alles jääb, on korstnapühkija!” teatas Vabarna.

Et on reede ja pidu kestab hommikuni, seavad end pärast live-programmi DJ puldi taha Viljandi etnobiidipeo “Folkloob” alustalad DJ-d Mur (Merike Paberits) ja Box (Jalmar Vabarna).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles