SUVE TOP 10: Eesti staaride kõige ihaldusväärsemad rannakehad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa Kolk
Elisa Kolk Foto: Instagram

Soojad päikesepaistelised ilmad on kohal ning pühendusega suvele tegi Elu24 ülevaate Eestimaa kõige kaunimatest bikiinikandjatest. Vaata järele, kel eesti staaridest on selle suve kõige ihaldusväärsemad rannakehad.

Hanna Martinson - telenägu, reklaamikirjanik, stilist ja näitlejanna, kes on eestlastele tuttav saadetest nagu «Väikesed hiiglased» ja «Su nägu kõlab tuttavalt». Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT.

 

“the temperature in here is rising, so remove your clothing” -nelly

A post shared by H A N N A (@hannamartinson) on

Liisa Leetma - meigikunstnik, blogija ja sotsmeedia staar, kes on tuntud oma eripärase stiili poolest. Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT.

 

☀️ m o o d ?

A post shared by ✭?? ??? ??????✭ (@liisaleetma) on

Katri Palm ehk Katri Kats - sisuloojast maailmarändur, kes koos oma kallima Juhani Särglepaga mööda maailma reisib ning läbi enese tooteid, brände reklaamib. Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT.

 

Daydreams of him

A post shared by KATRI KATS (@katrikats) on

Merilin Taimre ehk Paljas Porgand - elustiili- ja fitnessiblogija, sisulooja. Eriti suure tähelepanu pälvis näitsik siis, kui deitis laulja Uku Suvistega. Noored on tänaseks päevaks lahus ning mõlemad õnnelikud uute kallimate seltsis. Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT. 

 

Goodbye sunny #Sardinia ☀ it was nice to meet you ?❤️ #alghero #algherobeach

A post shared by Merilin Taimre (@paljasporgand) on

Laura Põldvere - lauljatar, endine Jazzliidu esinaine. Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT.

Madli Vilsar - telenägu, Kanal 2 ilmatüdruk. Ta võitis 2011. aastal Miss Estonia võistluse. Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT. 

 

Ma ei ole kunagi varem sellises kaalunumbris ekraanil ja bikiinides käinud ja tabasin ennast mõttelt, kas minu “paksus” mõjutab kuidagi seda kui hästi ja ilmekalt ma suudan teksti edasi anda või kui elavalt kaamera ees olla? Ja ilmselgelt on vastus see, et kaal ei muuda seda absoluutselt. Ma olen kindlasti palju kobam ja ebakindlam olnud 15 kilo kergemana. Ükskõik kui kole see kellegi arust on leian ma, et me peaks ka Eestis olema rohkem toetavad naiste kehaliste muutuste osas. Ma tean, et meie kultuuriruumis seda veel ei tunnistata, aga minu suurus ei ole eluohtlik ülekaalulisus ja pidev dieeditamine ja meeleheitlik kaalunumbri järgminine võivad olla palju evatervislikumad tegevused. Ma tean, et ma pole väga sõnaosav, aga ma loodan, et kes te tunnete, et ei suuda vastata pidevatele kehakultuse standarditele, siis see ei ole midagi hullu. Sa ei ole kuidagi kehvem!!! Ärge tehke endale liiga ja proovige oma kehaga uuesti sõbraks saada. See on peamine! ❤️ pildilt on näha, et õige kaameranurk on samuti väga oluline ???

A post shared by Madli Vilsar (@madlivilsar) on

Helen Adamson - lauljatar, kes saavutas tuntuse 2010. aastal, kaverdades itaalia laulja Jovanotti (Lorenzo Cherubini) hittlugu «A te». Helen kirjutas sellele ise sõnad ja lugu sai pealkirja «Kas tead?». Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT.

Egle Eller-Nabi - fitnessi staar. Bikiinifitnessiga tegeleva Egle trimmis keha on kindlasti paljude inimeste poolt vägagi ihaldatud. Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT.

 

BLUE?? #sea #spain #bikini @victorybikini

A post shared by Egle Eller-Nabi (@eglenabi_bikinipro) on

Elisa Kolk ehk ELYSA - lauljatar ja laulukirjutaja, saavutas laia tuntuse konkursilt «Eesti Laul 2015», kus võistles Vahur Valgmaa kirjutatud looga "Superlove" ning saavutas kolmanda koha. Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT.

Heti Tulve - maailmarändurist eksmodell ja telenägu Heti Tulve, kes tõestab, et ilu võib tõpoolest olla ajatu. Keskea künnisele lähenev naine on kaunim kui kunagi varem. Vaata tema sotsmeedia kontot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles