Nikki Sixx kiitis heaks Tommy Lee lahkumise Mötley Crüest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Basskitarrist Nikki Sixx ansamblist Mötley Crüe.
Basskitarrist Nikki Sixx ansamblist Mötley Crüe. Foto: Claudio Bresciani

Rokkar Nikki Sixx kinnitas, et trummar Tommy Lee ei ole enam hiljuti taasühinenud Mötley Crüe liige.

 

 

Lee teatas lahkumisest septembri alguses pärast tüli Sixxi ning teiste ansambliliikmete, Vince Neili ja Mick Marsiga, vahendab Femalefirst.

Mehed süüdistasid Lee mänedžeri, Carl Stubnerit selles, et ta veenis rokkarit osalemas kahes tõsielusarjas, selle asemel, et osaleda väga tulutooval Mötley Crüe turneel.

Trio väitel läksid Lee esinemised sarjades «Tommy Lee Goes To College» ja «Rock Star: Supernova» neile väikese varanduse maksma ning mõjusid laastavalt ansambli reputatsioonile. Mehed esitasid Stubnerile ka nõude tuuri ära jäämise tõttu saamata jäänud tulude saamiseks.

Lee lahkus ansamblist septembrikuus, kuid muutis päev hiljem meelt ning saatis välja pressiteate, milles ütles, et on endiselt Mötley Crüe liige.


Kuid nüüd avalikustas Nikki Sixx, et ta palus trummaril ansamblist lahkuda, ning Lee lubas lõplikult bändi koosseisust välja astuda.


«Ta on bändist väljas, nii need asjad lihtsalt on. Tommy Lee nu**is meie närvidega ja ma ütlesin: «Tead mis, kutt, sa pead selle ära lõpetama». Ja tema vastas: «Kuradile, ma lähen minema!». Ma vastasid: «Hea küll, ma armastan sind endiselt, aga mul pole selliste asjade jaoks aega,» ütles Nikki Sixx.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles