Vormsi Ennu verinoor pruut on häbelik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Startis aasta oodatuim moesündmus Tallinna Moenädal 2011, mille eksklusiinse avashow toimus Balti jaama tunnelis. Vormsi Enn (68) oma verinoore kallima Janne Jüsmäga (22)
Startis aasta oodatuim moesündmus Tallinna Moenädal 2011, mille eksklusiinse avashow toimus Balti jaama tunnelis. Vormsi Enn (68) oma verinoore kallima Janne Jüsmäga (22) Foto: Jelena Rudi

Tuntud nõia ja imeravitseja Vormsi Ennu (68) ja tema uue kallima Janne Jüsmä (22) vanusevahe on ligi pool sajandit, täpsemalt 46 aastat! Nõida ei näikse see morjendavat, aga piiga teeb asjaolu  vist pisut närviliseks, sest fotograafe näes poeb neiu kiirelt oma pikkade juuste varju.

Vormsi Enn, kodanikuna Enn Mikker ja Janne Jüsmä on viimasel ajal pealinna piduses õhtu- ja öömelus silma torganud nii meelelahutusväljaannetele, kui ka lugejatele – seda enam, et sihvaka brüneti Janne näol on tegu tõeliselt kuuma kaunitariga, kes teinud ka modellitööd.

Näiteks jalutasid Enn ja Janne teineteise kaisus vastastikku suudlusi jagades julgelt rahva seas, kui Tema Pühadus dalai-laama Vabaduse väljakul kõnet pidas. Samuti nähti neid amüsantselt koos filmifestivalil «Stalker» kinos Sõprus.

Eile väisas paarike aga Balti jaama tunnelis TFW raames toimunud ava-show'd. Vormsi Enn ei teinud uudistavatest pilkudest väljagi ning patseeris noore pruudiga, rind kummis, rahva hulgas uljalt ringi.

Sama ei või öelda aga noorukese Janne kohta, kes püüdis end meeleheitlikult blondist tumedaks värvitud juuksepahmaka taha peita või siis näppis närviliselt oma mobiili.

Vormsi Ennul polegi vast mõtet piinlikkust tunda, sest peale armuloo avalikukstulekut, on lugejate kommentaarid tema suhtes suht positiivsed ja kannustavad olnud:

Poiss: Respekt tõesti, kui nii eakas mees sebib nii noori ja megapandavaid naisi. Ei ole ju Vormsi Enn mingi playboy boss, kellel suured villad, uhked autod ja raha lademes, et naisi magnetiga tõmmata. Järelikult on Vormsi Ennul midagi enamat, mehel on kõva potents ja tuhh, et suudab noort suurte loomuliku vajadustega naisi rahuldada ja talle midagi pakkuda. Mehes on sisu, ei tasu teda maha teha.

Para: Mul on küll noorte üle hea meel! Küll tahaks ka ise vanana nii kõva vend olla, keda noored tüdrukud austavad ja hellitavad. Õhh!

Njaa: Enn on ikka TEGIJA, et nii noore tüdruku suutis ära võluda! Nõidadel üldse naiste seas suur menu, ma vaatan...

Huvitav: Mis asja te mölisete, ma aru ei saa! Kui olete ise üle kuuekümne ja on võimalus sebida lahe noor pruut ja siis kõik hakkavad mölisema, kas teid ei ajaks vihale? Ma saaks siis aru, kui vanem mees seksida enam ei taha - siis oleks jah imelik selline suhe, aga ma kujutan ette et kui olen vanem, siis tahaks ikkagi seksida. Või kuidas sellega on?

 

See eest sai aga Janne kommentaatoritelt nii mis vuhises:

Staaristaatus: Hahaa, plika tahab kuulsaks saada, mis muud.

Fuhh mis naised: Sellistel juhtudel on tegemist täpselt samasuguse situatsiooniga, nagu Hugh Heffneril... Kõik sellised naised juhtuvad olema nagu Vändra-karnevalid või midagi sellist.

Väints: See on tõeline armastus - raha, võimu ja kuulsuse järele.

Olavsu: Tüdrukul pole õiget isa olnud, siis otsib asendusi?

Hehee: Tüdruk vist jahib kuulsust nii kuis saab (vs raha?). Ta oli ju Superstaari Anise pikaajaline pruut, käis veel teles koos superstaaridega õhtustamas. On ikka meeste valik mõnel - endast palju nooremat, siis liigagi palju vanemat meest...

Mida Sina arvad, miks Vormsi Ennu noore pruudi puhul õnnitletakse, aga neiukest kuulsusejanuliseks ja rumalaks vambiks tembeldatakse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles