Moesaadik 2011 on särav Signe Kivi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Startis aasta oodatuim moesündmus Tallinna Moenädal 2011, mille eksklusiinse avashow toimus Balti jaama tunnelis. Õnnitlused moeloojatele lausus Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi.
Startis aasta oodatuim moesündmus Tallinna Moenädal 2011, mille eksklusiinse avashow toimus Balti jaama tunnelis. Õnnitlused moeloojatele lausus Kunstiakadeemia rektor Signe Kivi. Foto: Jelena Rudi

Moesaadik 2011 võitjaks hääletasid Tallinna Moenädalal osalevad disainerid ja Eesti Moedisaini Liidu liikmed uhke häälteenamusega Eesti Kunstiakadeemia rektori Signe Kivi!

See ei ole tiitel vaid moetarbimise eest – tänavune Moesaadik on haruldane kombinatsioon teotahtest, missiooni- ja stiilitundest. Selles moedisainerite poolehoiuavalduses tuleb näha ka soovi tunnustada Signe Kivi valikuid nii rektori, naise kui ka kohalikku disaini eelistava moetarbijana.

 
Signe Kivi kuvand tarmuka punapeana, kes suudab pinnal püsida ka meeste mängumaadel, on hea näide 21. sajandi naisest – uhkest, ambitsioonikast ja isikupärasest.

Soovime Signe Kivile ohtralt energiat ja tarmukust võidelda vastu tuimusele, hallusele ja rumalusele!

 


Eelmisel aastal anti tiitel kodumaise moedisaini propageerimise eest lauljatar Laura Põldverele, kes on läbi aastate eesti moeloojate loomingut uhkusega laval kandnud.

 
Moesaadiku auhinnad on välja pannud Eesti moekunsti säravad tegijad: Embassy of Fashion Atelier, Varkki, Oksana Tandit, Xenia Joost, Piret Ilves, Hula ning kohalikku disaini toetav G-Star Raw konseptsioonipood ICON.

 
Eesti Moedisaini Liidu poolt korraldatav ja Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi kuuluv Tallinna Moenädal toimub 14-17. september. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.

Lisainfo www.estonianfashion.eu

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles