Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

MOMENTil näeb Kätlin Kaljuvee moeprojekti Katyusha as Me

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24.ee moetoimkond
Copy

Juba sel reedel, 16.septembril kell 21.00, Tallinn Fashion Weeki raames Rotermanni nisurukkiveskis toimuval moe- ja kunstishowl MOMENT on esmakordselt võimalik näha disainer-illustraatori Kätlin Kaljuvee värsket moeprojekti Katyusha as Me.

Katyusha as Me esimene kollektsioon kannab nime The Story of Psyche ning räägib loo liblika kuju võtnud naise hingest.

Kollektsioon on inspireeritud Kätlini võluvast illustratsioonimaailmast ning koosneb kaunite mustrite-printidega siidkleitidest ja siidsallidest.
 

Kätlin Kaljuvee on väljakujunenud käekirjaga  illustraator ja moekunstnik.

Peale mitmeid aastaid töötamist naisterõivaste disainerina India rõivatööstuses ja eestimaises moebrändis Monton, tuli ta hiljuti välja oma isikliku moeprojektiga Katyusha as Me.

Värske moebränd on suunatud nooruslikule ja kelmikale naisele ning inspireeritud Kätlini võluvatest illustratsioonidest.

Prindid ja joonistused on trükitud digitrükina kõrgekvaliteetsele siidile, puuvillale, villale ja mõnusale orgaanilisele tekstiilile.
 

Katyusha as Me kollektsiooni rõivaid on võimalik endale soetada:

Tallinnas: NuNordikust ja  Les Petitest

Helsingis: Naked Helsingist

Veebipoest: www.katyushasme.com

Tagasi üles