Villu Parvet selgitab: jamad, mida naised uskuda tahavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarike voodis
Paarike voodis Foto: SCANPIX

Villu Parvet selgitab Buduaaris, et kuigi vahel tahaks väga, et kõik oleks nagu filmis - mees tooks naisele pidevalt punaseid roose, viiks romantilisse restorani ja räägiks siiralt oma südames olevatest sügavatest tunnetest -, käitutakse päriselus paraku natuke teistmoodi.

Ma ei jõudnud helistada, sest mul oli kiire. Kui oled seda mehelt kuulnud, kuula ka tõlget: «Sa ei huvita mind». Mõtle reaalselt, kui palju on vaja aega selleks, et helistada või vähemalt sõnum saata. Sekundid. See on hale vabandus, mida kasutame siis, kui naine meile korda ei lähe. Naistega, kes meid huvitavad, võtame alati ühendust kas või WC-st, kohtumiselt superolulise kliendiga või oma vanatädi haiglavoodi äärest.

Ta ei tunne mind veel piisavalt. Las ma lohutan: ei hakkagi tundma. Tihti kulub meil täpselt 1 sekund, et naine saaks hakata meid huvitama. Kui oled oma lühidemo teinud, mees õhku ei ahmi ega kontakti ei otsi, siis lepi sellega: ta pole huvitatud. Kui sa oma välimuse ja esmamuljega ei köida, siis sinu hingesügavustesse sukeldumise tõenäosus on väiksem kui see, et sooritame sõidueksami 3,27 promillise joobega.

Ta tahab aeglaselt edasi liikuda. Nagu mis asja? Millal me tahame aeglaselt edasi liikuda? Ainult siis, kui sa meid eriti ei huvita. Kui sa mehele korda lähed ja temas huvi äratada suudad, tahame sinuga rohkem koos olla ja pidevalt suhelda. Aeglase edasi liikumise jutt on veel lapsikum müüt kui see, et me ei taha eeskätt seksi. Usu seda ja vaata, kuidas ta su naabritüdrukuga samal ajal kiiresti liigutab.

Ta ei taha meie sõprust ära rikkuda. Seda meest tahaks näha – sellest saaks linnalegend või pigem oma jope Seevaldis. Ma garanteerin: kui mees midagi nii lolli ütleb, või sa ise mingil põhjusel sellise järelduse teed, siis ta lihtsalt ei taha sind. Selle jutuga paralleelselt ajab ta ligi teistele naistele. Kusjuures ma mäletan, et olen ka ise minevikus säärast jama kasutanud – mingil põhjusel paljud naised usuvad seda.

Tal on praegu rasked ajad. Kui me ei taha naisega suhelda, sest naine meid ei huvita, räägime sageli sellest, et meil on töö, trenni, perekonna jne mõttes rasked ajad. See tundub tihti «nii usutav». Valdavalt pole see aga tegelik põhjus suhtlemise vältimiseks. Kui sinust huvitatud oleme, leiame ka kõige «raskematel» päevadel piisavalt aega, et sind näha või vähemalt sinuga ühendust võtta. Halloo…!

Sa hirmutasid ta ära, sest olid liiga tark. Seda tahaksid paljud kindlasti uskuda. Kui me sinuga ühendust ei võta, siis sa lihtsalt ei eruta meid. Kui naine pakub meile pinget, siis vähemalt seksuaalselt on ka kõige suurem tarkpea ikkagi naine, pealegi ei saa suu täis väga palju targutada (See on muidugi nali…või siis mitte :). Me ei jäta sinuga tutvuse alguses ühendust võtmata, sest sa olid liiga tark. Tule palun maa peale!

Ta ei võtnud ühendust, sest tal ei ole kontakti. Jah, see võib olla tõsi ühel juhul sajast tuhandest, kui kohtasid näiteks WrongTurn2 stiilis ühiskonnast eraldatud tegelast, kes arvab, et Facebook on üks suur raamat ja mobiiltelefonid on ainult ufodel. Iga mees, kelle kontakti sina leiaksid, leiab ka sinu kontakti Eestimaal, kui ta väga tahab. Kui ta sinuga ühendust ei võta, siis ära välista jahmatavat varianti: sa ei huvita teda.

Ta on sust huvitatud, sest andis oma kontakti. Kui seda usud, siis ilmselt on sinu jaoks üllatav, et kured ei too lapsi ja jõuluvana on vahel lihtsalt purjus naabrimees. Numbri andmine pole garantii, vaid väga mugav test. Kõik naised, kes nii ise ühendust võtavad, tunduvad «lihtsamini saadavad», sest on juba mingi sammu astunud. Kui soovid veidi tunneteta seksi, võta ruttu ise ühendust!

Ta on huvitatud, sest kutsus endale külla. Jah, ta täiesti normaalne mees, kes on huvitatud – sinuga seksimisest. Kõik kohtamised, mis toimuvad paikades, kus ta saab ennast kiiresti paljaks võtta, ei ole tegelikult päris kohtamised. Need on tihti seksi saamise katsed. See võib tunduda uskumatu, aga loomulikult võid selleks veendumiseks ka alati ise proovida. Päriselt ka, proovi!

Tal ongi selline töö, et ta ei saa helistada. Ja kõik need sada miljonit eri varianti sellest….mm…mm…mm…norrr… Äratage mind üles, kui labaste ettekäänete happy hour läbi saab. Pean tõsiselt unega võitlema, kui jälle sellist jama kuulen. Palun saa aru, olgu ta kas või vabariigi president, sõdur või järelehüüdja matustel - ta ikkagi leiab hetke sinuga ühenduse võtmiseks, kui sa teda huvitad. Ära ela muinasjutus – ta lihtsalt ei taha sind.

Sa väärid enamat! Nüüd, kui ta sinuga ei kontakteeru, mõtled enda ja sõbrannade jaoks välja neid lapsikuid selgitusi ning keevitad pilguga oma mobiiltelefoni. Kaalud, kas ise ühendust võtta. Ära tee seda! Sa väärid meest, kes on sinust tegelikult ka huvitatud, mitte kedagi, kelle külge klammerduksid ning kes sind lihtsalt kondoomina kasutaks (PS! Kondoomina kasutamine tähendabki seda, et naist kasutatakse nagu kondoomi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles