Kelly Rowland keelas oma tüdrukutele poisid ja napsutamise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Rowland
Kelly Rowland Foto: SCANPIX

Kelly Rowland keelas saates «X-Factor» osalejatele napustamise ja kohtingud.

Naine võõrustab kaheksat veerandfinaali pääsenud tüdrukut oma Miami kodus ning palus neil eemale hoida nii poistest kui alkoholist, vahendas Metro Lyrics.

Väidetavalt oli naine ise n-ö korralik kuni 22 eluaastani. Kelly sõnul soovib ta tüdrukutele õpetada hästi elamise tähtsust. «Ei mingit alkoholi, suitsetamist või valjusid klubisid. Ma tahan, et nad hooliksid oma kehadest,» rääkis Rowland ajalehele The Sun. «Alustasin ise pidutsemisega alles kaks aastat tagasi. Ja mis puutub suhetesse, siis soovitan neil fookust mitte kaotada, sest siis kaotavad nad kõik.»

Naine soovib, et tema hoolealused oleksid oma parimas vormis. Lauljataril pole kahju isegi oma isikliku hääletreeneri Rob Stevensi teenetest. «Mul on nende jaoks plaan paigas. Tean, mida ma teen. Minu hääletreener töötab nendega.» Rowland ei talu laisklemist. «Ma olen küll õrn, aga kange naine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles