Elu jooksul kümme korda kuuli saanud hip-hopi legend Coolio tuleb esmakordselt Eestisse!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hip-hopi elav legend ja Grammy võitja, hittlooga "Gangsta´s Paradise” superstaari staatusse jõudnud Coolio annab esmakordselt Eestis live kontserdi!
Hip-hopi elav legend ja Grammy võitja, hittlooga "Gangsta´s Paradise” superstaari staatusse jõudnud Coolio annab esmakordselt Eestis live kontserdi! Foto: Apollo

Hip-hopi elav legend ja Grammy võitja, hittlooga "Gangsta´s Paradise” superstaari staatusse jõudnud Coolio annab esmakordselt Eestis live kontserdi!
 

Coolio etteaste leiab aset 1. oktoobril Tallinnas uusimas ööklubis Apollo Live Club (Tartu mnt. 17, endine Turisti pood).

Sellega paljastab Euroopa üheks suurimaks klubiks tituleeritud Apollo oma teise õhtu staari. Nüüd jääb vaid oodata millega suudab üllatada uus klubi 30 septembri avaõhtu klubitajaid!

 

Hip-Hopi legendi soojendavad meie enda legendaarsed pojad COOL D ja G-ENKA!

 
Coolio eksklusiivse klubikontserdi pääsmed saabuvad müügile reede, 9. septembri hommikul kell 10:00 hinnaga 25 eurot pilet!

Ole kohal, sest see on ainukordne võimalus näha ja kuulda Mr. "Gangsta´s Paradise´i" oma silma ja kõrvaga!
 

Coolio, kodanikunimega Artis Leon Ivey, Jr, tegutseb hiphopi-areenil juba 1980ndate lõpust ja tõusis komeedina räpitaevasse aastal 1995, kui  massiivse läbimurde sooritas supehitt "Gangsta´s Paradise”.

Järgnesid menulood "1, 2, 3, 4 (Sumpin' New)" ja "Too Hot" ja "It's All the Way Live (Now)" ning  "C U When U Get There".

Tänaseks 48 aastane artist, muusikatootja ja näitleja on pärjatud ühe Grammy, kolme MTV Video Music ja kahe American Music Awards auhinnavõiduga, nominatsioone erinevates kategooriates on kokku 13.

  Enda sõnul elu jooksul kümme korda "kuuli saanud" Coolio on mänginud ka paljudes mängufilmides ja teinud mitmeid televisioonirolle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles