TFW: Liina Steini «Reflektsioon»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Steini moelooming
Liina Steini moelooming Foto: Liina Stein

Kolmapäeval, 14. septembril näitab Liina Stein oma kahest osast koosnevat sügis-talv 2011 kollektsiooni «Reflektsioon ». Moeetendus kuulub Tallinna Moenädala põhiprogrammi, mis toimub Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 raames.


Kollektsiooni esimese osa rõivad on mõeldud igapäevaseks kandmiseks. Eelkõige on rõhku pandud rohketele detailide, keerukatele lõigetele ning kangaste illustratsioonidele.

Mõned rõivadetailid on paigutatud topelt, mille tagajärjel tekib tagasipeegelduv efekt. Kangaste illustratsioonide paigutusel on kasutatud erinevaid peegeldustehnikaid.

Oluline aspekt on ka komplektide stilistikal, mis on kergelt grungelik, kuid samas maitsekalt väljapeetud, küps ning naiselik.

Kanga illustratsioonide autor on Merilin Andre ning aksessuaaridega rikastab Kadri Kruus Laurimaa looming.

 

Kollektsiooni teise osa eesmärk oli luua võimalikult lihtsalt, kuid omanäoliselt midagi väga elegantset. Valguse ning kanga omavahelisel koostööl toimub siin tagasipeegeldus sillerdavate pärlite näol.

Kõikidel kleitidel on oma energia ning hingamine – ükski neist pole korduv. Kõik kangad on käsitsi tikitud ning kombineeritud eri värvi sifoonkangastega.

 

Esimese osa tooted lähevad pärast etendust müüki otto.ee-sse. Kollektsiooni loomisele on kaasa aidanud kangaste illustraator Merilin Andre, Eesti juuksurite ja kosmeetikute erakool Diariss, Aet Viisitamm, fotograaf Marin Sild ning videomeistrid, EKA ja BFM-i tudengid Katarina Klett, Epp Sanulaid, Kristopher Piir, Doris Tääker ja Ants Tammik ja lavastaja Zenja Fokin.
 

14-17. september toimuv Tallinna Moenädal on Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi suursündmus moedisaini vallas. Piletid kõikidele moeetendustele on saadaval Piletilevi müügiesindustes. Lisainfot Tallinna Moenädala kohta leiad veebist www.estonianfashion.eu ning www.facebook.com/tallinnfashionweek.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles