Neljapäeval, 8. septembril toimus restorani Mannerheim pidulik avamine, mis tõi kokku toidunautlejaid nii poliitikute, riigiametnike, ettevõtjate, muusikute kui ka seltskonnategelaste hulgast.
Galerii: Tallinnas avati Mannerheimi lemmikroogi pakkuv restoran
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Mere puiestee 8a asuv restoran Mannerheim pakub kuulsa Soome riigimehe ja gurmaani lemmikroogasid ning klassikalise põhjamaade köögi parimaid palasid.
Loomulikult on menüüs aukohal marssali lemmikud, millega on ta end toiduajalukku kirjutanud – liharoog Vorschmack koos Marssali napsuga.
Mannerheimi restorani köögis juhatab neist vägesid peakokk Rudolf Visnapuu, kes on menüü koostamisel kasutanud julgelt ka molekulaargastronoomiat.
Kiika pildigaleriid!