Rain Lõhmus pruudist lahus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusapidu Otepääl - juba kümnendat korda toimunud FIS maailma karikaetapp murdmaasuusatamises meelitas kokku Eesti ärieliidi - Ettevõtja Rain Lõhmus koos elukaaslase Mari-Liis Põdraga
Suusapidu Otepääl - juba kümnendat korda toimunud FIS maailma karikaetapp murdmaasuusatamises meelitas kokku Eesti ärieliidi - Ettevõtja Rain Lõhmus koos elukaaslase Mari-Liis Põdraga Foto: Karli Saul

LHV Pangaga turul veelgi jõulisemalt kanda kinnitanud Rain Lõhmuse (44) ja tema senise, 20ndates elukaaslase Mari-Liis Põdra suhe on jahtunud, kirjutab Kroonika.

Väidetavalt on Rain vahetanud ka elukohta ning kolinud mägisest Šveitsist Londonisse, kust on mugavam asju ajada. Seal on pankurit viimasel ajal nähtud ka ühe tallinlannast modelli saatel ringi hängimas.

Rain enda suhteid ei kommenteeri, ta eelistab rääkida pigem panganduse teemal.

Aga tuttavate sõnul olevat Mari-Liisile ja Rainile saanud saatuslikuks suur vanusevahe ja erinevad harrastused.

Rainile meeldis raha teha ja panka arendada, aga Mari-Liisile hoopis sõjandusteema! Hariduselt on Mari-Liis Põder rahvusvahelise kriminaalõiguse magister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles