FOTO Haruldase nahahaigusega modell paljastas läbipaistvas korsetis oi kui palju!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laikpigmenditusele pole ravi ja see levib kangekaelselt aina rohkem üle kogu keha.
Laikpigmenditusele pole ravi ja see levib kangekaelselt aina rohkem üle kogu keha. Foto: STEPHANE MAHE / REUTERS

Kanadast pärit supermodell Winnie Harlow jagas hiljuti sotsiaalmeedias fotot, millel naisterahvas kandis pitsimustrilist punast korsetti, välgutades nõnda oma rinnapartiid.

23-aastane Winnie Harlow on üle maailma tuntust kogunud supermodell, kes haarab tähelepanu just oma ebahariliku välimuse tõttu.

Naisterahvas kannatab vitiliigo ehk laikpigmendituse käes, mis tähendab, et naise kehal on ebaregulaarse kujuga heledad või täiesti valged laigud. Haruldane haigus esineb 1–2 protsendil elanikkonnast.  

Modellil diagnoositi vitiliigo, kui ta oli 4-aastane. Sama nahahaiguse all kannatas ka popikuningas Michael Jackson. Winniet kiustati tema naha tõttu ning seetõttu vahetas ta tihti ka koole ning kaalus väidetavalt isegi enesetappu. Lõpuks jättis ta ka keskkooli pooleli.

Tema tähelend algas saatest «Ameerika supermodell». Kohe pärast menusaadet sai temast Desiguali reklaamnägu ning tänaseks päevaks on ta igati edukas supermodell, vallutades moenädalaid- ja lavasid.

Vaata ka kõnealust fotot modellist:

 

“When it feels so GOOD but it’s bad for you” ❤️??

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles