TFW: Üks MOMENT, palun!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Illison
Marit Illison Foto: TFW

Tallinna Moenädala programmis näeb koostöös Disainiööga esmakordselt rahvusvahelist moodi, muusikat ja kunsti ühendavat üritust MOMENT.

Multimoeüritust on Riias korraldatud aastast 2006 ja alates 2010. aastast on festival võtnud Baltikumis liikuva vormi. 16. septembril avaneb Rotermanni kvartalis meilgi võimalus näha, millega suudavad  külalised kõrvalriigist TFW'11 programmi täiendada.

Parimaid moepalu puistavad Eesti poole pealt Xenia Joost, Kätlin Kaljuvee ja Marit Ilison. Lisaks näeb stiilset põhjamaade loomingut Harald Lunde Helgesenilt ja Siri Sveen Haalandilt Norrast. Muusikat ja kunsti teevad andekused ise Lätist, Eestist ja Ühendriikidest.

Eesti Moedisaini Liidu eestvedamisel ja Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi kuuluv Tallinna Moenädal stardib juba 14. septembril. MOMENTi näeb 16. septembril kell 21.00 Nisurukkiveskis, Rotermanni 6.

Piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles